Center for Verdensmålene

Kær Vestermark vil via fredning, brug og pleje udvikle sig til et spændende sted med stor mangfoldighed af natur. Det er intentionen, at området bliver et levende laboratorium for natur- og friluftsliv.

Helhedsplan for Kær Vestermark

Sønderborg Kommune

Naturvejlederne i Sønderborg Kommune vil fremover have base på Løkkegård (Kær Vestermark), hvor der er gode muligheder for at lave naturformidling, samt opmagasinering af undervisningsgrej og friluftsudstyr. Formålet er også, at give borgere i alle aldre oplevelser og læring om den særlige natur, som findes på Kær Vestermark.

Naturvejlederne i Sønderborg Kommune arrangerer mange offentlige ture i løbet af året. Turene kan findes i kalenderen “Ud i naturen i Sønderborg Kommune”.

Yderligere ture og andre informationer findes på vores facebook.

Se mere på: Naturskolerne i Sønderborg Kommune

 

Kær Vestermark bliver hjemsted for landets første Center for Verdensmål. Her er bliver FNs 17 Verdensmål synlige, både for kommunens borgere og virksomheder, men også for besøgende fra ind- og udland, der vil lære af Sønderborg Kommunes handlinger i forhold til FNs 17 Verdensmål.

Center for Verdensmål vil være med til at styrke fortællingen om Sønderborg Kommune som en visionær og bæredygtig kommune.

Kær Vestermark danner rammen om mange natur- og fritidsaktiviteter, og det kommende formidlingscenter på Løkkegård kommer blandt andet til at indeholde faciliteter for naturskoler og børnehavebørn.

Find Kær Vestermark

Begivenheder

  • Ingen Kommende Begivenheder
December 2022
MTWTFSS
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
« Nov   Jan »