Skoler og dagtilbud

Førskolenaturvejlederen i Sønderborg Kommune hører hjemme på Kær Vestermark og varetager al naturvejledning for kommunens førskolebørn. Førskolenaturvejledningen er en del af Naturskolerne i Sønderborg Kommune. 
Førskolenaturvejlederen mobil og i stand til at medbringe feltudstyr ud til hver en afkrog af Sønderborg Kommunes dejlige natur. Dette betyder naturvejledningen også kan foregå i børnehavens nærområde, eller et helt tredje sted, hvis der er et ønske om dette.

Sønderborgs kommunes førskolenaturvejleder hedder Tobias P. Ehmsen og kan  træffes på telefon 27 90 37 29, eller kontaktes pr. mail.
Her kan du få Tilmeldingsblanketten hvis du som kommunalt dagtilbud ønsker at booke en tur med naturvejleder.

Skoler

På vores hjemmeside beskrives de forskellige forløb, der danner grundstenene i tilbudende for Sønderborg Kommunes skoler. Under de enkelte forløb er der givet eksempler på, hvad forløbet kan indeholde.
Afhængig af årstid, jeres ønsker og andre forhold bliver forløbet tilpasset og varieret fra gang til gang. Det er derfor meget vigtigt, at i udfylder bookingsedlerne og eventuelt kontakter naturskolerne før jeres besøg, så forløbet kan blive tilrettelagt efter jeres ønsker og behov, samt at de nødvendige materialer og udstyr m.v. er tilgængelige

Kontakt naturskolerne for at hører, hvad der er muligt.